sâmbătă, 26 decembrie 2009

Despre Club A in zilele noastre

Chiar inaintea binemeritatei vacante, am ajuns miercurea asta in Club A la invitatia Alexandrei. M-am bucurat foarte mult sa merg in acest club din simplul fapt ca era locul nostru preferat in vremea studentiei. Si acum imi amintesc de nerabdarea cu care ii treceam pragul, de energia pe care o consumam zbantaindu-ne pe muzica buna si din toate timpurile.

Dar sa lasam acum nostalgia si sa va spun cum am perceput eu acum Club A. In primul rand era mai putin aglomerat si mai aerisit, asa ca aveai loc sa te desfasori in voie pe ringul de dans. Berea a ramas la fel de buna si ieftina. Muzica la fel de faina. Oamenii ok si atragatori, mai ales fetele, dar in acelasi timp mult mai lascivi, mai ales baietii.

Daca vrei, ca fata, sa te simti bagata in seama (ca sa nu zic agatata), complimentata, investigata, escortata si flatata, du-te in Club A. Iulia si Alexandra stiu ... Cosmin spune ca nu a simtit asta pe pielea lui, inca ... Iar eu nu m-am putut bucura de "tratamentul" special din Club A din cauza prezentei lui Cosmin.

Niciun comentariu: