sâmbătă, 26 decembrie 2009

Poveste de Craciun

Alaturi de semnificatia religioasa a zilei de Craciun, noi am mai avut inca un motiv de sarbatoare: aniversarea noastra (73 luni). Asa ca am pornit voiosi de la prima ora cu multe motive sa pornim o zi minunata.

Am avut parte de cea mai buna primire, masa de Craciun si companie. De fapt cred ca a fost o premiera pentru ca nu imi mai aduc aminte sa fi sarbatorit in aceasta formula Craciunul. Pentru ca stiam ca masa va fi plina de delicatese (am apreciat si de-a lungul timpului calitatile in preparerea bunataturilor ale parintilor lui Cosmin) nu ne-am obosit sa mancam pana la momentul vizitei, asta ca sa ne bucuram stomacul cu toate felurile de mancare pe care ni le-au pus pe masa. Nu o sa le enumeram pentru ca o sa va facem pofta si nu vrem sa fim raspunzatori pentru posibilele daune create cititorilor acestui post.

Dupa masa copioasa si un concert neprevazut de colinde oferit de trei crai de Rasarit (zona Grozavesti),
seara a continuat cu o plimbare romantica in grup extins :) - in parcul Tineretului, in parcul de distractii, si pe partie.
La sfarsit, am prezentat si pozele din excursiile noastre din acest an (cele memorabile fiind Bratislava, Viena, Madrid, Toledo, Barcelona, Berlin) unui juriu competent.

Am primit si cadouri, dulciuri ... pe care le degustam chiar acum ... de unde si titlul dulce de poveste.

Va dorim tuturor un Craciun FERICIT alaturi de cei dragi, cel putin la fel de incantator ca al nostru !

Niciun comentariu: