marți, 15 decembrie 2009

26

Anul acesta am fost mai intarziata cu invitatia la petrecerea organizata de ziua mea, iar motivele au fost obiective (om tare ocupat in ultimele luni). Am reusit abia joi sa lansez invitatia intr-un mail scris in mare graba, apoi sa caut repede un loc sa il rezerv de teama ca nu mai gasesc si in final a iesit totul extraordinar. Iar cel mai important fapt este acela ca nici acum nu am reusit sa finalizez serbarea evenimentului care incepe sa semene cu o nunta imparateasca ce tine 3 zile si 3 nopti.

Locul de desfasurare la care au participat cei mai multi dintre prieteni a fost acelasi cu anul trecut: Curtea Berarilor. Pentru a-mi micsora nivelul de stres am rezervat o masa mare la care sa incapa lejer oricate persoane dintre cele invitate ar fi venit. Si asa ne-am strans 8 galagiosi duminica dupa-amiaza, in ajun de ziua mea, si am stat la vorba nici mai mult nici mai putin de 4 ore ca nu ne mai saturam.
Poze aici: http://picasaweb.google.ro/cosmin.rentea/CrisLa26#

Ieri a fost partea a doua: suflatul in tort si savurarea de bauturi soft. Am fost mai cuminti pt ca am fost mai putini. Pretexte, pretexte ar spune Cosmin (dar ii am de partea mea pe Iulia, Silvia si Razvan).

Azi a continuat Ana cu floricica minunata care imi va inveseli privirea zi de zi.

In asteptare: Alexutza, Misha, Laci si ceilalti membri ai familiei extinse.

Le multumesc tuturor ca au fost alaturi de mine (fizic si cu gandul), ca mi-au adus cele mai frumoase cadouri, ca mi-au scris cele mai dragute mesaje si as tot continua.

Iar eu la noua varsta simt ca am mai intinerit, ca am devenit mai inteleapta, ca am mai realizat cate una-alta si ca am mai multi prieteni cu care imi face deosebita placere sa imi petrec timpul.

3 comentarii:

Adelina B spunea...

Cu placere! La multi ani inca o data! Si noua ne face placere sa ne petrecem timpul cu tine :">. Te pupic dulce!

Daniela Damian spunea...

Ma bucur ca te-am cunoscut, ca am pastrat legatura si am devenit prietene. Tin foarte mult la tine. Te pup.
PS: Sper sa ajungem intr-o zi la Londra dupa cum am vorbit asta vara, si cu Adelina.
kissesssss

Adelina B spunea...

Ca bine zici, Dana! Chiar mi-ar placea sa ajungem intr-o zi la Londra in formula asta :). Asa ca Geo, maestra de ceremonii, sa nu uiti :).